Skal du købe hus eller indgå en lejeaftale?

Hos os kan du få kvalificeret juridisk rådgivning om alt vedrørende fast ejendom. Første samtale er gratis, så tøv ikke med at spørge. Vi svarer gerne.

Ring til 2279 9535

Rådgivende specialister

Rådgivende specialister

Lysholt Faber ApS har fokus på fast ejendom. Vi er med til at udvikle byggeprojekter, stifte andelsboligforeninger, arbejde med investeringsejendomme og udlejningsejendomme. Vi har styr på lejeretten, både erhvervslejeretten, boliglejeretten, den almene boliglejeret og de lejeforhold, der ikke er omfattet af

Læs mere

Det siger vores kunder

Louise har rådgivet Gug Fysioterapi i forbindelse med en udvidelse af klinikken til større lokaler. Vi har arbejdet med flere lejemål og købsaftaler, men i forhandlingerne fandt Louise vilkår, der var uhensigtsmæssige for os og som kunne påføre os store byrder. Vi er rigtig glade for, at Louise så alle de - for os - uhensigtsmæssige betingelser, og blev ved, indtil kontrakten var i balance for begge parter. Tør ikke tænke på, hvordan det ville være gået uden rådgivning i den jungle, som jura er for os. Vi har erfaret, at det er en fordel, at vi arbejder med fysioterapi - det vi er gode til - og lade Louise stå for det juridiske - som hun er eksperten i.

Kirsten og Peter Gug Fysioterapi

Nyheder