Lejelovgivningen er en beskyttelseslovgivning, der navnlig i forhold til udlejning til boliger, indeholder en lang række regler, der ikke kan fraviges til skade for lejeren. Det betyder, at en aftale, der – selvom den i øvrigt er gyldigt indgået – er til skade for lejeren, kan ændres, så den svarer til den regel, der er indeholdt i lejelovgivningen. Derudover indeholder lejelovgivningen en lang række formkrav, som hvis de ikke iagttages, indebærer, at udlejeren kan miste betydelige summer. Ofte kan den type fejl først korrigeres, når lejemålet igen skal udlejes.

Det er derfor af ekstrem stor betydning, at den lejekontrakt, der anvendes til udlejning, er udarbejdet helt og aldeles i overensstemmelse med den gældende lovgivning og den nyeste retspraksis for netop det aktuelle lejemål. Det er derfor ikke på nogen måde tilrådeligt at genbruge tekst fra ældre lejekontrakter eller fra andres lejekontrakter.

  • Hvis du som udlejer vil minimere risikoen for at komme til at overtræde lejelovgivningens regelsæt, så kom til os.
  • Hvis du også vil minimere risikoen for at have anvendt aftalevilkår, der er tvist skabende, eksempelvis fordi ny retspraksis har fastslået, at vilkåret er ugyldigt, så kom også til os.

Vi tilbyder nemlig målrettet hjælp til udarbejdelse af lejekontrakter.

Vores lejekontraktstilbud ved udlejning omfatter typisk udarbejdelse af følgende dokumenter, der alle er udarbejdet i overensstemmelse med Lysholt Fabers ApS fastsatte principper for tvistminimerende aftalevilkår i et flot og præsentabelt layout til såvel lejer som udlejer:

  • Tvistminimerende lejekontrakt målrettet det enkelte lejemål og under hensyntagen til din udlejningsstrategi.
  • Tvistminimerende husorden.
  • Tvistminimerende indflytningsrapport.
  • Tvistminimerende ind- og  fraflytningsrapport tillige med forslag til opsigelses- og fraflytningsproces.
  • Tvistminimerende dokumenter, som udleveres til lejeren, eksempelvis til brug for lejerens fremleje af lejemålet, ved opsigelse og ved fraflytning.

Kontakt os gerne med henblik på aftale om et møde, såfremt du ønsker at høre mere om vores tvistminimerende lejekontrakter og et fremtidigt samarbejde målrettet dine udlejningsejendomme og lejemål.

Tvistminimerende udlejningskoncept

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *